Marco & Rebecca ♥

Nu är det min tur och berätta lite vem jag och Marco är! :)

Jag heter som sagt Rebecca, är 13 år. Jag går i Engelska skolan i Nacka. Jag började rida i början av fyran... så jag har ridit i ungefär 4 år. Red på Siggesta förut, men nu har jag fått min underbara lilla foderponny Marco! :D ♥
Jag har honom hos bästavän Lovisa i Hemmesta! :D

Marco är en 15-årig maxad c-ponny på 140 cm i mankhöjd.
Jag ska ha honom till April som det ser ut nu. Sen ska ägaren ha kurser på honom... Men jag får honom i sommar igen! :D
Sen får vi se om om jag ska ha honom i höst också! ♥

Lilla Marco ♥

Fler bilder kommer sen! :D


Ha det bäst!

Kramar rebecca


Lovisa och hästarna ♥

Tänkte berätta lite om mig själv och hästarna m.m.

Jag heter Lovisa Johanna Åmark och är 14 år och bor i Stockholm med min Mamma, Pappa och mina 2 bröder. Jag går i en skola som heter Hemmesta som ligger 3 min från där jag bor! Jag bor på en Hästgård och det har jag gjort hela mitt liv.
Jag har en hund som heter Amigo och han är en svart schäfer, Sen har jag en katt som heter sigge, Sen har min mamma 14 höns och tuppar som jag knappt tar hand om.
Sen då har jag och min mamma 4 hästar, Mamma har 2 st hästar som heter Thraxe och Monsan som ligger på 165 - 168 i mankhöjd, kommer kanske något om dom eller några bilder om dom för jag brukar ibland rida på dom.
Sen har jag mina då eller mina och mina. Beata då är en Svart frieser/Connemara D-ponny som jag har haft nu i 2 år, men då hon har varit halt sen i Juni nu då hon har fått en kotledsinflammation och då jag hade henne bara på foder och nu har jag och min mamma bestämt oss för att vi inte vill ha henne som vår foderponny längre då hon inte är frisk än. Så hon åker tillbaka till sin ägare i slutet på februari, så jag kommer sakna henne grymt mycket. men hon och jag har haft en underbar tid tillsammans ! ♥
Sen har jag då en ponny som heter Grynet och hon är en B-ponny, som jag har haft i 4 år. Jag fick henne när jag var 11 år gammal. Och jag slutade rida henne när jag var 13 år då jag blev förstor och det var jätte tråkigt! Men jag har fortfarande kvar henne då jag inte kan sälja henne för jag tycker om henne så mycket så jag har medryttare på henne och hon mår super bra! Hon är 19 år så hon börjar bli lite till åren.. tyvärr.

Tänkte bara slänga in en grej. jag driver den här bloggen med min Bästavän Rebecca Persson som har sin ponny i mitt stall där jag bor och hon ska snart skriva om sig själv, så ni får veta om henne också!

Jag hoppas ni har fått reda lite på nu vem jag är! Kommentera gärna om ni undrar över något! :')



Lite bilder från idag!

I dag så red jag ut på min lilla Marco och Lovisa följde med och gick med Beata , tog det lugnt och så. Lovisa fotade lite och jag fotade även henne och hennes söta ponny Beata :D
Här är några utav alla bilder från idag! :) ♥ 
Fler bilder kommer antagligen sen... 


Kram ♥


Headern



Hello!
Nu har vi fixat headern. Men vi ska fixa alla små detaljer sen. Så den är så gått som klar! :D
Vad tycker ni? Kommentera :)

Kram Hemmestaryttarna 

Musik! :D

Hejhej, Ja som ni såg nu så sitter jag vid datorn och lyssnar på musik och ska göra ett litet inlägg! :)
Idag så var jag med Rebecca hela dagen! Vi var i stallet först och jag fotade henne när hon red , bilder kommer sen! Sen åkte vi hem till henne, vidare till Värmdö Zoo hon köpte lite grejer och sen hem till henne och laddade över bilderna på hennes dator, så hon får väl lägga upp dom sen! :)
Imorgon ska jag också vara med henne, Och fota henne igen! :)
Men nu har jag inte tid och skriva mer för jag ska kolla lite på Tv och sen sova!
Så godnatt!
PussPuss Lovisa Åmark :D

Första inlägget! :)

Tjatja! nu har jag och Rebecca Persson skaffat blogg! Och vi ska skriva om vårat stall, våra hästar m.m!

Design kommer senare... ska fixa ny header också, har den här bara tillfälligt! :D

PussPuss Lovisa Åmark & Rebecca



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0